O nama

Turistička agencija "Pierre travel INTL" je osnovana 1993. godine. Sigurnost, pouzdanost, iskustvo, preciznost i tačnost u osmišljavanju i realizaciji svakog pojedinačnog i grupnog putovanja, osnovne su odlike koje agenciju "Pierre Travel INTL" čine drugačijom od ostalih. To su glavni razlozi koji privlače i zadržavaju naše klijente. Višegodišnje iskustvo u ponudi i rezervaciji hotelskog smeštaja dovelo je 2008. godine do priznanja za najboljeg agenta rezervacionog sistema AMADEUS u toj kategoriji u Srbiji. Uz rezervacije hotela nudimo i rent-a- car rezervacije u celom svetu, transfere od/do hotela i razgledanja.

Od samog osnivanja posedujemo međunarodnu licencu za izdavanje avio-karata (IATA) i imamo ugovore sa svim avio-kompanijama na našem tržištu. Turistička agencija "Pierre Travel INTL" Vam, osim redovnih avio-karata, može ponuditi i avio karte niskobudžetnih kompanija (low cost), kao i specijalne programe avio-kompanija koji Vam omogućavaju da na osnovu realizovanih putovanja ostvarite značajne uštede i beneficije za sebe i svoj kolektiv. Pored avio-karata, kod nas možete kupiti i putno zdravstveno osiguranje Globos, Generali i DDOR za putovanja u inostranstvo. Da bi Vam poslovna putovanja bila što ugodnija, možemo samo za Vas rezervisati hotel u gradu po Vašoj želji i uskladiti svaku rezervaciju sa Vašim poslovnim obavezama i potrebama.

Preduzeće ima četvoro zaposlenih, od kojih je troje završilo međunarodno priznate kurseve za rezervaciju avio-karata i njihovo izdavanje, kao i za rezervacije hotela. Opremljeni smo najsavremenijim sistemom prodaje avio-karata domaćih i svetskih kompanija zastupljenih na našem tržištu. Imajući gore navedeno u vidu, spremni smo na poslovnu saradnju koja uključuje sve vidove organizacije putovanja u zemlji i inostranstvu, posredovanje u prodaji avio-karata svih svetskih avio-kompanija, kao i rezervacije smeštaja u hotelima svih kategorija u zemlji i svetu.

O profesionalizmu, poštovanju i ispunjavanju obaveza prema klijentima, konstantnom trudu da unapredimo rad i zadovoljimo visoke standarde poslovanja koje smo postavili pri osnivanju svedoče, pre svega, pozitivna iskustva zadovoljnih klijenata.

Trudimo se da postavimo i održimo određene standarde u svom poslovanju. Član smo Udruženja turističkih agencija (YUTA), Međunarodnog udruženja avio-prevoznika (IATA) i Amadeusovog rezervacionog sistema.

Zaštita podataka o ličnosti

U svrhe regulisanja zaštite podataka o ličnosti doneli smo Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti i Akt o bezbednosti i privatnosti podataka za naše preduzeće.

Povežite se sa svetom - Vaš Pierre Travel!